Το Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πειραιά λειτουργεί με σύγχρονες εγκαταστάσεις από το σχολικό έτος 2014-2015.
Οι βασικοί τομείς διδασκαλίας του εργαστηρίου είναι:
- Βασικές δεξιότητες για δραστηριότητες στην κουζίνα.
- Γνώσεις για τα τρόφιμα και τη διατροφή.
- Κανόνες ασφάλειας, καθαριότητας & υγιεινής στην κουζίνα.
- Γνώση και χρήση σκευών κουζίνας.
- Παρασκευή φαγητών, γλυκών, ροφημάτων ατομικής και μαζικής εστίασης.
- Ανάπτυξη δημιουργικότητας, ομαδικότητας, συνεργασίας και λήψη πρωτοβουλιών των μαθητών μας





