Μαγειρικής / Ζαχαροπλαστικής

Το Εργαστήριο Μαγειρικής-Ζαχαροπλαστικής του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πειραιά λειτουργεί  με σύγχρονες εγκαταστάσεις από το σχολικό έτος 2014-2015.

 Οι βασικοί τομείς διδασκαλίας του εργαστηρίου είναι:

  • Βασικές δεξιότητες για δραστηριότητες στην κουζίνα.
  • Γνώσεις για τα τρόφιμα και τη διατροφή.
  • Κανόνες ασφάλειας, καθαριότητας & υγιεινής στην κουζίνα.
  • Γνώση και χρήση σκευών κουζίνας.
  • Παρασκευή φαγητών, γλυκών, ροφημάτων ατομικής και μαζικής εστίασης.
  • Ανάπτυξη δημιουργικότητας, ομαδικότητας, συνεργασίας και λήψη πρωτοβουλιών των μαθητών μας