Διενέργεια ετήσιου στοματικού ελέγχου την Παρασκευή, 24.02.2023

Την Παρασκευή, 24.02.2023 σε συνέχεια της πολυετούς συνεργασίας μας και της συνεχούς στήριξης, ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Πειραιώς επισκέφθηκε το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά για τη διενέργεια ετήσιου στοματικού ελέγχου των μαθητριών και μαθητών μας. Όπως κάθε χρόνο οι μαθητές μας καλωσόρισαν τους οδοντιάτρους, συνεργάστηκαν άψογα  μαζί τους και τους ευχαρίστησαν θερμά. Οι οδοντίατροι μάλιστα για να απλουστεύσουν ακόμα περισσότερο τη διαδικασία και να νιώθουν άνετα και όμορφα οι μαθητές μας αποβάλλοντας από αυτούς το παραμικρό άγχος για την εξέταση των δοντιών ντύθηκαν νεράιδες των δοντιών, ακολουθώντας το έθιμο της Αποκριάς και τους ρυθμούς του σχολείου μας.

Παράλληλα, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά επισκέφθηκε και ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Πειραιά ΣΔΥΠ, κ. Τσόπελας Γεώργιος, καθώς τη φετινή χρονιά ο Βαρτζάκειος Δρόμος είναι αφιερωμένος στη Στοματική Υγιεινή. Διοργανώνεται με τη συνεργασία του Οδοντιατρικού Συλλόγου στις 2 Απριλίου 2023 και τα έσοδα θα διατεθούν σε εξοπλισμό για τις ανάγκες του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά και ο Διευθυντής Τζουβελέκης Παναγιώτης από καρδιάς ευχαριστούν για τις άοκνες προσπάθειες στήριξης του σχολείου μας και εύχονται να συνεχιστούν οι τόσο εποικοδομητικές συνεργασίες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *