Χριστουγεννιάτικη γιορτή Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά “Τα μαγικά φτερά των Χριστουγέννων”- Εορτασμός 20 χρόνων λειτουργίας του σχολείου μας

Την Παρασκευή, 23.12.2022 πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά, με τίτλο “Τα μαγικά φτερά των Χριστουγέννων”, η οποία ήταν αφιερωμένη στα 20 χρόνια λειτουργίας του σχολείου μας.

Η γιορτή αποτελούνταν από τρία μέρη, το σκέλος των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και το τρίτο αποτελείτο από τη βράβευση σημαντικών προσώπων που πέρασαν από το σχολείο μας κατά τη διάρκεια της εικοσαετούς λειτουργίας του. Θεατρικό, τραγούδια υπό τη συνοδεία υψίφωνου μητέρας μαθήτριας μας την οποία και την ευχαριστούμε θερμά, ορχηστρικές παρουσιάσεις από τις εκπαιδευτικούς κ. Σεστάκοβα και κ. Καμηνιώτη, ποιήματα, καθώς και ένα ποίημα κι ένα τραγούδι με τίτλο

“Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. του Πειραιά- το σχολείο της καρδιάς μας”, γραμμένο με πολλή αγάπη από την εκπαιδευτικό κ. Σουλτάνη, να πλαισιώνει την όλη γιορτή, να απαγγέλλεται και τραγουδιέται αντίστοιχα από τους μαθητές μας, αφιερωμένο στα ίδια τα παιδιά, τους ανθρώπους που πέρασαν από το σχολείο, τη δράση, τη λειτουργία του. Όλο το σχολείο έγινε μια μεγάλη αγκαλιά, συνδημιουργώντας, πιστεύοντας πάντα πως το μαζί είναι η ουσία και βάζοντας στόχους για καλύτερα αποτελέσματα στην ποιότητα της εκπαίδευσης και της κοινωνικοποίησης των μαθητών μας. Κατά τη λήξη της εκδήλωσης μοιράστηκαν όμορφα δώρα από τον Άγιο Βασίλη, το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων, όπου ευχαριστούμε όλα τα μέλη του για τη συνεχή συνεργασία.

Με την παρουσία τους μας τίμησαν ο Υφυπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Κατσαφαδος, ο Διευθυντής ΔΔΕ Πειραιά κ. Αναστασόπουλος, η Πρόεδρος της Β/βαθμιας ΣχολικήςΕπιτροπής Δήμου Πειραιά κ. Αρβανίτου, ο Πρόεδρος της Β. Δημοτικής Κοινότητας κ. Νανόπουλος, ο ΣΕΕ Ειδικής Αγωγής κ. Μπαλαμώτης, καθώς και οι προσκεκλημένοι διευθυντές, γονείς και εκπαιδευτικοί.

Ευχαριστούμε από καρδιάς μαθητές, γονείςκαι εκπαιδευτικούς και ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος 2023, γεμάτος γνώσεις, δημιουργία, συνεργασία και όνειρα!

Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά

Τζουβελέκης Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *