Αγιασμός στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά κατά την έναρξη της σχολικής χρονιάς 2022-2023

Τη Δευτέρα, 13.09.2022 ο Σύλλογος Διδασκόντων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά υποδέχτηκε μαθητές και γονείς για να ξεκινήσουν τη νέα σχολική χρονιά με την τέλεση του Αγιασμού. Ο Διευθυντής, Τζουβελέκης Παναγιώτης τους καλωσόρισε όλους, έκανε έναν μικρό απολογισμό της προηγούμενης χρονιάς, αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της αξιολόγησης της σχολικής μας μονάδας, όπου έλαβε γενικό βαθμό 10, επιτυγχάνοντας τους στόχους που είχαν τεθεί και ευχήθηκε να είναι καλοτάξιδη η χρονιά που ξεκινά. Ο λόγος δόθηκε στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Μουφλουζέλη όπου μετέφερε τις ευχές των γονέων. Μάλιστα, τα μέλη του Συλλόγου επεφύλασσαν εκπλήξεις στους μαθητές και εκπαιδευτικούς με όμορφα δώρα για την έναρξη του σχολείου.

Το σύνολο του εκπαιδευτικού προσωπικού του σχολείου εύχεται ολόψυχα να έχουμε μια δημιουργική σχολική χρονιά 2022-2023. Με χαρά και γεμάτοι όρεξη, όνειρα και νέους στόχους επιστρέφουμε μετά τις θερινές διακοπές, για να συνεχίσουμε το ταξίδι μας, τη διαδρομή μας μέσα στη γνώση, την κοινωνικοποίηση των μαθητών μας, τη δημιουργία θετικών συναισθημάτων, την αγάπη, την προσήλωση στο στόχο και παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε την πεποίθηση ότι με ενωμένες τις δυνάμεις μας θα τα καταφέρουμε.

Το σχολείο μας αποτελεί μια μεγάλη οικογένεια, που όλοι μαζί μαθητές, εκπαιδευτικοί, γονείς, κοινότητα συνεργάζονται με γνώμονα την καλύτερη ποιότητα στην εκπαίδευση, την δημιουργία κινήτρων, την συμπερίληψη στον κοινωνικό και επαγγελματικό βίο, με στραμμένο το βλέμμα στο μέλλον των μαθητών μας και την υποβοήθηση των οικογενειών τους, αλλά παράλληλα προσπαθώντας να διασφαλίσουμε την ασφάλεια, την ψυχική τους ισορροπία και την ομαλή μετάβαση από άλλα πλαίσια στο σχολείο μας. Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά πιστεύει στο “μαζί”. Και όλοι μας είμαστε σίγουροι πως μαζί θα τα καταφέρουμε! Καλή σχολική χρονιά 2022-2023!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *