Παρακολούθηση θεατρικής παράστασης από το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά τη Δευτέρα, 20.02.2023

Τη Δευτέρα, 20.02.2023 μετά από καιρό το σύνολο του σχολείου μας, μαθητές και εκπαιδευτικοί του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά μετακινήθηκαν προς την Κυψέλη και το Θέατρο Κάππα, ώστε να παρακολουθήσουν τη μουσικοθεατρική παράσταση “Ραπουνζέλ χωρίς παραμύθι”, ένα κορίτσι που φεύγει από το Λονδίνο το 1944 εν μέσω βομβαρδισμών, στο γεμάτο ελπίδα αντιπολεμικό έργο που τονίζει την ανάγκη για επικοινωνία.

Οι μαθητές μας ήρθαν σε επαφή με θέματα σχετικά με το ρατσισμό και τη διαφορετικότητα, τον πόλεμο και παρακολούθησαν να ξεμπλέκονται οι αξίες της ζωής, του σεβασμού του ανθρώπου, της διαφορετικότητας, της οικογένειας, της φιλίας, του περιβάλλοντος, μέσα από όμορφους μουσικούς ήχους και εναλλαγή σκηνικών. Μικροί και μεγάλοι παρακολούθησαν καθ’ όλη τη διάρκεια με αμείωτο ενδιαφέρον και επέστρεψαν στο σχολείο με χαρά, έχοντας να συζητήσουν αρκετά θέματα τις επόμενες μέρες στις τάξεις τους.

 Το σύνολο των εισιτηρίων καθώς και η μετακίνηση καλύφθηκαν από τα έσοδα του Χριστουγεννιάτικου παζαριού που πραγματοποίησαν οι εκπαιδευτικοί του σχολείου μας με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *