Συμμετοχή του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά στο χωριό των Ξωτικών του Δήμου Πειραιά μέσω χριστουγεννιάτικου παζαριού

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά συμμετείχε και φέτος  στις χριστουγεννιάτικες δράσεις του Δήμου Πειραιά μέσω του χριστουγεννιάτικου παζαριού με σπιτάκι στο Χωριό των Ξωτικών της πλατείας Κοραή στις 11, 12 & 13 Δεκεμβρίου 2022. Δημιουργίες μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά κατασκευασμένες με τέχνη, μεράκι και αγάπη!

Τα εργαστήρια ειδικής επαγγελματικής εκπαίδευσης μετέχουν σε όλες τις πτυχές της κοινότητας, δημιουργούν, παρέχουν εκπαίδευση, εξειδικευμένη γνώση σε κάθε μαθήτρια και μαθητή , διδάσκουν συμπεριφορικούς κανόνες, κοινωνικοποιούν, προετοιμάζοντας πολίτες ενεργούς για τη ζωή τους μετά τα Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Το χριστουγεννιάτικο παζάρι μας αποτέλεσε ένα μικρό δείγμα.

Από καρδιάς ευχαριστούμε για τη συνεχή στήριξη και συνεργασία το Δήμο Πειραιά και τον Δήμαρχο, κ. Μώραλη, την Αντιδήμαρχο Εξωστρέφειας και Δημοσιων Σχέσεων κ. Ζαρακέλη, την Αντιδήμαρχο Παιδείας κ. Λιγιζάκη και την Πρόεδρο Β/βαθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Αρβανίτου για την άψογη συνεργασία. Θερμές ευχές από όλους εμάς για μια καλή χρονιά και πολλές νέες δράσεις.

Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά

Τζουβελέκης Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *