Επίσκεψη της παρολυμπιονίκη “Ευθυμίας Γκούλη”στο σχολείο μας στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης για την Παγκόσμια Μέρα Αναπηρίας

Την Τετάρτη, 07.12.2022 στο πλαίσιο ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης τιμώντας την Παγκόσμια μέρα Αναπηρίας, έπειτα από πρόσκληση μας, το σχολείο επισκέφθηκε η παρολυμπιονίκης στην κολύμβηση, κ. Ευθυμία Γκούλη. Η κ. Γκούλη ξεναγήθηκε στους χώρους του σχολείου μας, συζήτησε με τους εκπαιδευτικούς και μεταφέρθηκε στους χώρους των γυμναστηρίων.

Εκεί, αφού οι μαθητές μας παρακολούθησαν σχετικά βιντεάκια από τη συμμετοχή της στους αγώνες, η αθλήτρια περιέγραψε την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στους κορυφαίους αθλητικούς αγώνες, αναφέρθηκε στα απαραίτητα αντικείμενα του αθλήματος της, στις ομορφιές αλλά και τις δυσκολίες συμμετοχής, αλλά το πιο σημαντικό, περιέγραψε την καθημερινότητά της, σημαντικές στιγμές της ζωής της και έδωσε ένα σπουδαίο μήνυμα. 

Η κάθε δυσκολία που μπορεί να τύχει στη ζωή μας μπορεί να αντιμετωπιστεί με πίστη στις δυνάμεις μας, προσπάθεια, την αγάπη και σωστή συμπεριφορική προσέγγιση των οικείων μας. Έτσι μπορούμε να τα καταφέρουμε και να κάνουμε τα όνειρα μας πραγματικότητα.

Οι μαθητές μας της προσέφεραν δημιουργίες από το τμήμα Κεραμικής, ένα στεφάνι ελιάς, δημιουργία συνεργασίας με άλλο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. και μια μεγάλη ζωγραφιά με θέμα τους Ολυμπιακούς αγώνες. Από καρδιάς ευχαριστούμε την κ. Γκούλη για τα μαθήματα ζωής που μας προσέφερε και ευελπιστούμε σύντομα να επισκεφθεί εκ νέου το σχολείο μας.

Ο Διευθυντής του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά

Τζουβελέκης Παναγιώτης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *