Η ώρα των μαθητικών εκλογών στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά!

Μετά τη διδασκαλία της εκλογικής διαδικασίας των μαθητικών εκλογών με προσαρμοσμένο εκπαιδευτικό υλικό και παιχνίδι ρόλων, καθώς και μετά από συζήτηση για την αξία της συμμετοχής, της συνεργασίας και της δημιουργίας προτάσεων στοχεύοντας στη συνεχή βελτίωση του σχολείου μας, οι μαθήτριες κι οι μαθητές μας έθεσαν υποψηφιότητα στις μαθητικές εκλογές του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά.

 Οι υποψήφιες/οι μαθήτριες/τες ανέλαβαν ενεργό ρόλο, παρουσίασαν τον εαυτό τους και τις ιδέες τους στους συμμαθητές του, για να τους πείσουν να τους ψηφίσουν στην αυριανή εκλογική διαδικασία. Σεβάστηκαν το συμμαθητή τους, περίμεναν τη σειρά τους, μίλησαν με ευγένεια, θέτοντας με λόγια τα όσα ονειρεύονται για το σχολείο μας κι έδειξαν την καλύτερη διάθεση συνεργασίας.

Η εφορευτική επιτροπή, αποτελούμενη από μαθητές δηλώνει έτοιμη για την αυριανή ημέρα, το ίδιο και το σύνολο της εκπαιδευτικής μας κοινότητας.

Η δημιουργία ενεργών πολιτών, η συμμετοχή στα κοινά, η δημιουργία κοινωνικών δεξιοτήτων κι η προετοιμασία για τη ζωή μετά το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. αποτελούν βασικούς στόχους των εκπαιδευτικών, ΕΕΠ κι ΕΒΠ του σχολείου μας, που μέσα σ’ ένα θετικό συνεργατικό κλίμα προσπαθεί να υλοποιήσει τα ανωτέρω.

Να ευχηθούμε από καρδιάς ΚΑΛΗ ΨΗΦΟ και πάντα σημασία έχει η συμμετοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *