“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ”

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ”

Δράση με δημιουργία καρτών και στολιδιών για τα παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Παίδων “Αγία Σοφία”. Στέλνουμε ένα μήνυμα αγάπης κι ελπίδας μέσα από τη δημιουργία ενός σχολικού δικτύου αγάπης. Ενδυνάμωση, συνεργασία, συμμετοχή, σεβασμός, ανάπτυξη κοινωνικών δεξιοτήτων κι ενσυναίσθηση. Μαθητές μας συν-δημιουργούν με μαθητές γειτονικών σχολείων γενικής αγωγής, αλλά περιμένουν και την αποστολή χριστουγεννιάτικων καλαθιών αγάπης από Σύρο και Αργολίδα.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Άτομα με Αναπηρία και την Παγκόσμια Ημέρα Αγάπης, καθώς και στο πλαίσιο υλοποίησης του σχολικού προγράμματος Αγωγής Υγείας “Με χαμόγελο και μέλι, η ζωή μας χορό θέλει”, που στόχο έχει την κατανόηση της σημασίας υγιεινού τρόπου ζωής, αλλά κι ενός συναισθήματος σε ισορροπία μέσα από την προσφορά μας στην κοινωνία και στον άνθρωπο, με πράξεις σεβασμού κι αγάπης, γίνεται ένα κάλεσμα συνεργασίας και συνδημιουργίας, κοινών συμπεριληπτικών δράσεων.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργατική διάθεση, το θετικό κλίμα και τη συμμετοχή το 8ο Γυμνάσιο Πειραιά και τον εκπαιδευτικό οργανισμό “Θεμιστοκλής”, όπου επισκέφθηκαν το σχολείο μας, καθώς και το Βαμβακάρειο Γυμνάσιο των εκπαιδευτηρίων ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου και του Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ερμιονίδας, για τη συμμετοχή τους μέσω της αποστολής καρτών, που περιμένουμε με μεγάλη χαρά, τους μαθητές, εκπαιδευτικούς και τις Διευθύνσεις τους.

“ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΑΓΑΠΗ”. Δεν είναι ένα απλό μήνυμα, αλλά η δημιουργία αντίστοιχης κουλτούρας και στάσης ζωής, με σεβασμό, αγάπη, συμπερίληψη του κάθε παιδιού.

Εκπαιδευτήρια ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου

Νέο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ερμιονίδας

Εκπαιδευτικός Οργανισμός “Θεμιστοκλής”

8ο Γυμνάσιο Πειραιά

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *