“Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε αγάπη” ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ. ΣΟΦΙΑ

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση, εκπαιδευτικοί του ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ επισκέφθηκαν και παρέδωσαν κάρτες που έφτιαξαν μαθητές από δίκτυο σχολείων που δημιουργήθηκε μετά από κάλεσμα του σχολείου μας.

“Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε αγάπη” κι έτσι ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ενώθηκε με τη ΣΥΡΟ και την ΑΡΓΟΛΙΔΑ κι έστειλε μια μεγάλη αγκαλιά και τη σκέψη όλων μας στα παιδιά του ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΠΑΙΔΩΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ και συγκεκριμένα στις πτέρυγες του ογκολογικού, καρδιολογικού, χειρουργικού, ψυχιατρικού, όπου παιδιά θα περάσουν εκεί τις γιορτές τους ελπίζοντας όλοι ότι πολύ σύντομα θα είναι πάλι στο σπίτι τους υγιή κι ευτυχισμένα. Από καρδιάς ευχαριστούμε την κ. Βλαχιώτη, προϊσταμένη της νοσηλευτικής υπηρεσίας, που με γλυκύτητα μας υποδέχθηκε και όλο το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου για τον καθημερινό αγώνα που δίνουν πάντα δίπλα στα παιδιά.

Θερμά ευχαριστούμε τα σχολεία που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας, το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ερμιονίδας, το Βαμβακάρειο Γυμνάσιο ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου, το 8 Γυμνασιο Πειραια και τον εκπαιδευτικό οργανισμό “Θεμιστοκλής”. Καλά Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη, φως και τη σκέψη μας δίπλα σε κάθε παιδί.

Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ , Νέο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ερμιονίδας , 8ο Γυμνάσιο Πειραιά Εκπαιδευτήρια ΔΕΛΑΣΑΛ Σύρου , Εκπαιδευτικός Οργανισμός “Θεμιστοκλής” .

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *