ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ

ΠΟΛΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ Ε.Ε.Ε.ΕΚ. ΠΕΙΡΑΙΑ που γέμισε χαμόγελα και αγάπη τις γειτονιές των Καμινίων.

Πρώτος σταθμός η Δωδεκανήσου κι η αναζήτηση της μεγάλης καρδιάς ανακύκλωσης του Δήμου Πειραιά. Οι μαθητές μας με χαρά εναπόθεσαν μεγάλο αριθμό από πλαστικά καπάκια, ενισχύοντας την προσπάθεια του Δήμου μας για ένα περιβάλλον καθαρό, που θα σέβεται τον άνθρωπο και τα ζώα, αλλά ταυτόχρονα θα μεριμνά για συνανθρώπους μας με κινητικά προβλήματα.

Δεύτερος σταθμός η Γ Λαϊκή Αγορά Καμινίων με τους πιο φιλόξενους πωλητές! Μοιράσαμε μπαλόνια , καρδιές, μιλήσαμε για τα φρέσκα προϊόντα κι εκείνοι μέσω του προέδρου τους μας προσέφεραν φρούτα και λαχανικά, για να φτιάξουμε τις πιο γευστικές συνταγές!

Από καρδιάς ευχαριστούμε για τη συνεχή τους στήριξη όλα αυτά τα χρόνια! Οι γονείς σε όλο τα ταξίδι μας πάντα δίπλα μας να στηρίζουν και να συν-δημιουργούν. Λίγο πριν γυρίσουμε στο σχολείο μια στάση για ζέστη σοκολάτα και μια μεγάλη αγκαλιά σε μια εξαιρετική εκπαιδευτικό που αναλαμβάνει καθήκοντα στο Βορρά.

Τις θερμότερες ευχές από όλους μας, Αναστασία σε ευχαριστούμε για την κατάθεση ψυχής στο σχολείο της καρδιάς μας.

Μια εβδομάδα τελειώνει και μια νέα σε λίγο αρχίζει με πολλές εκπλήξεις και μοναδικές δημιουργίες αγάπης! Καλό Σαββατοκύριακο σε όλους!

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *