Σχέδιο δράσης “Ξεκινώντας τη ζωή μας από τον Πειραιά”

Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Πειραιά στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδίου δράσης “Ξεκινώντας τη ζωή μας από τον Πειραιά” επισκέφθηκε το γειτνιάζον κατάστημα “Σκλαβενίτης”, με στόχο την κατανόηση λειτουργίας του, τον ρόλο των εργαζομένων, δικαιώματα και υποχρεώσεις τους, διαφορετικούς τομείς παραγωγής, καθώς και αναγνώρισης προϊόντων.

Οι υπεύθυνοι κ. Μωραΐτης Νίκος, η υπάλληλος κ. Κουρίκου Ειρήνη, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και όλο το προσωπικό μας άνοιξαν πραγματικά την αγκαλιά τους, μας υποδέχτηκαν με τον καλύτερο τρόπο και μας ξενάγησαν στους χώρους του καταστήματος δίνοντας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Το προσωπικό μας κέρασε διαλεχτά εδέσματα, έλυσε απορίες των μαθητών μας, αφιέρωσε χρόνο, για να γίνουν μέσω βιωματικής μάθησης τα πάντα κατανοητά.

Η χαρά των μαθητών μας μεγάλη και τα ευχαριστώ από καρδιάς των εκπαιδευτικών μας άπειρα. Οι επισκέψεις θα συνεχιστούν με νέους στόχους κι όλοι μαζί προσπαθούμε για τη συμπερίληψη των μαθητών μας σε κάθε πτυχή της κοινωνίας, ώστε μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ. να υπάρχουν προοπτικές και πόρτες “ανοιχτές” στην κοινωνία.

Ένα όμορφο ταξίδι ξεκινά. Θερμές ευχαριστίες στην επιχείρηση “Σκλαβενίτης” και σε όλο το προσωπικό για την άψογη συνεργασία.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *