Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΙΑ

Την Τετάρτη 17/04/2024 και ώρα 18.00 εως 20.30 πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της σχολής γονέων του ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ, θεματική συζήτηση με τίτλο Η ΣΤΉΡΙΞΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΑΘΗΤΏΝ ΜΕ ΑΝΑΠΗΡΊΑ με εισηγητές τον διευθυντή του ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Τζουβελέκη Π. ,την κοινωνική λειτουργό του ΕΕΕΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ κ. Τευτση Δ, την ψυχολόγο κ. Μπαμπανάσιου Β, και την υποδιευθύντρια κ. Σουλτάνη Μ.

Αναπτύχθηκαν θέματα γύρω από τις καθημερινές ανάγκες των οικογενειών, προβληματισμοί, για τον ελεύθερο χρόνο των γονιών, επαγγελματικές υποχρεώσεις, επιδοματική πολιτική, διαχείριση και πρόβλεψη των απρόσφορων συμπεριφορών μέσα στην οικογένεια, ο ρόλος των αδελφών ,και άλλα πολλά. Ευχαριστούμε τους γονείς που παραβρέθηκαν και μοιράστηκαν μαζί μας τις σκέψεις τους και τις αγωνίες τους, που εντέλει είναι αγωνίες όλης της σχολικής κοινότητας. Θερμές ευχαριστίες στον αντιπρόεδρο κ. Ζαπαντη και την γραμματέα κ. Κουρίκου Ε. του ΔΣ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για την συνεργασία τους, καθώς και τον πρόεδρο του τζάμπολ Αγάπης κ. Τσουμπρή.

 Συμπερασματικά ήταν ένας γόνιμος διάλογος που κατέδειξε ότι όλοι μαζί γονείς, και εκπαιδευτικοί ενημερώνονται και συνεργάζονται προς όφελος των παιδιών μας.

Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΟΥ Ε.Ε.Ε.ΕΚ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΤΖΟΥΒΕΛΕΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *